artikel

Den fedeste 18-års fest til min søn

Jeg skulle til at tage på arbejde. jeg arbejder til dagligt som sygeplejer og jeg elsker bare mit arbejde. jeg har arbejdet med det i 10 år, og det er bare det bedste. Jeg havde ikke den længste vagt i dag. Jeg havde allerede fri klokken 15. Men jeg havde også planer med min familie efter arbejde. jeg skulle nemlig i centeret med det, hvor vi lige skulle lede efter nogle ting. Vi skulle nemlig holde en kæmpe fest om 5 dage. Det nemlig fordi det er min søns fødselsdag, og jeg ville virkelig gøre noget stort for ham. Han bliver 18 år, og det skal selvfølgelig fejres stort. Han har inviteret en masse af hans venner fra skolen, og derfor sagde han at det ville blive stort. Efter arbejde tog vi i centeret og ledte efter de sidste ting der manglede til hans fest. Vi har allerede købt en masse pynt, og rigtig mange balloner. Vi har ledt efter nogle heliumflasker men med uden held desværre. Det ville gøre det hele meget nemmere, for så kunne vi hurtigt få de balloner klar.  Da jeg kom hjem, tjekkede jeg så nettet ud, for at se om der var nogle heliumflasker jeg kunne bestille. Der kom jeg hurtigt frem til en side ved navn shop.festgear.dk, hvor jeg kunne købe heliumflasker, så det gjorde jeg. Jeg fik købt 3 flasker, og det skulle være rigeligt. Jeg glædet mig virkelig til at min søn kunne holde den fedeste fest nogle sinde. Udover det så har vi også lejet et telt, som ham og hans venner kunne være i. det har vi lejet fra festgear.dk. Det det så blev min søns fødselsdag, kom der en masse. De blev længe, og de fik virkelig hygget sig. De spiste god mad, og fik god dessert. Jeg tror virkelig det en af de bedste fester min søn har haft.