Mangler du et godt sted at spise i Sønderborg?

Har i brug for en aften fri fra at lave mad, og bare slappe af og lade børnene eller de unge voksne klare sig selv. Så kan i komme til Sønderborgs hyggeligste og mest underholdende sted. Med en lækker grillbuffet, masser af forlystelser, som Escape Room, Bowling, Lasergames, legeland, og Virtual Reality, så er der noget for alle.

Bowl’n’Fun Sønderborg inviterer dig på middag til deres lækre buffet

Efter åbningen af Bowl’n’Fun Sønderborg blev landet ramt af corona, nedlukninger og jeg ved ikke hvad, men det betød at Sønderborg ikke har nået at opleve det hyggeligste sted at spise på toppen.

Dimmede lys, ildflammer over grillen og lækker mad er hvad du kan forvente i Sønderborg centeret. God stemning til slappe af og afkoble, og endnu bedre stemning til at lade de unge mennesker løbe frit rundt og prøve de forskellige aktiviteter. Drik en kop kaffe i loungen, mens de unge bevæger sig hen for at spille en omgang bowling, få et gys i Escape Rooms eller kæmpe i laser games.

Hvis det ikke er nok, så er Sønderborgs største legeland der også, som byder på en masse sjov!

Du kan både besøge Bowl’n’Fun om morgen til en god morgen brunch, til frokost til frokostbuffeten eller om aften til grillbuffeten. Så tag en dag fri for at tilbringe tid sammen med familien og nyde livet, ved at lave Bowl’n’fun stå for alt.

Find ud af mere her