Autentisk og hyggelig indretning inde og ude med lanterner

Hvis du elsker hygge og varme, er lanterner det helt perfekte supplement til boligindretningen. Den klassiske lanterne kan fås i et væld af moderne og stilrene udgaver, og du har derfor rig mulighed for at gøre denne gammeldags oplysningsform til en elegant del af dit moderne hjem. 

 

Du kan finde smukke lanterner, som passer perfekt ind i din flotte stue, som vil oplyse din lækre terrasse, og som kan passe ind hvilket som helst andet sted, hvor du gerne vil sprede hygge og varme. 

 

Oplev ildens magi 

En lanterne er et lille bur, som du skal placere et stort stearinlys indeni. Derfor adskiller en lanterne sig fra lysestage, da en lanterne vil fungere som en stilren lille lampe i sig selv på højde med de andre lamper i dit hjem. 

 

Forskellen på en lanterne og en lampe er selvfølgelig, at en lanterne vil sprede lys og hygge via levende ild. Den levende ild i et stort stearinlys er en sikker måde at sprede varme på, for det er en mediterende oplevelse at sidde og kigge på den levende flamme bag glasset. 

 

Derfor minder en lanterne om en lille pejs, og lanterner er derfor det perfekte valg til boligindretningen for alle, der elsker den levende ild. 

 

Autentisk oplysning 

Lyset fra en lanterne er noget helt andet end det, du kan opnå med en elektrisk pære. Det varme lys giver masser af hygge, og du vil opleve, at det får dig til at slappe af på en helt anden måde, end elektrisk lys får dig til.  

 

En lanterne giver dig autentisk oplysning, som både er praktisk og hyggeligt, og derfor er lanterner til boligen det perfekte valg, når du gerne vil skabe en mere naturlig og autentisk stil i dit hjem. 

 

Masser af hygge om vinteren 

Når vinterkulden raser udenfor, og når mørket begynder at spise sig ind på dagslyset allerede tidligt på eftermiddagen, findes der ikke noget bedre end at tænde op i din lanterne. 

 

Når vintermørket er tungt og tæt, handler det om at rykke sammen indenfor og hygge, og her skaber en lanterne den helt perfekte hyggestemning. Her kan i samle jer om det varme og hyggeligt lys, der lyser op i stuen eller foran hoveddøren og for en stund glemme vintermørket. 

 

Lanterne til terrassen 

Når du har inviteret til hygge på terrassen, er en lanterne den perfekt måde at lyse selskabet op på, når skumringen sætter ind. På en lys dansk sommeraften har du ikke brug for kraftigt elektrisk lys, og derfor er en lanterne det perfekte valg til at indramme terrassen og give nødvendigt lys. 

 

På samme tid giver en lanterne masser af stil og hygge til terrassen, hvilket vil sætte endnu mere skub under den gode stemning. 

 

Et sikkert valg 

En lanterne er et sikkert valg sammenlignet med et klassisk stearinlys i en lysestage. I din lanterne vil flammen nemlig være lukket inde, hvorfor der ikke er nogen fare for, at ilden får fat i eksempelvis et gardin eller et skjorteærme.