Gør noget lækkert for dig selv i foråret

Det er på tide at slippe ud i det fri her i foråret, du skal ud for at have sol på kroppen efter en lang vinter hvor du har været tvunget til at sidde indenfor og er blevet bleg og hungrende efter lys og luft.

Du skal måske ud for at rode i din have, og der skal måske helt andre boller på suppen i år, har du overvejet at plant japanske kirsebærtræer i haven?

De der fantastiske træer du render ind i en gang i mellem, hvor du tænker at det dufter fantastisk, og du gerne ville have et selv derhjemme, men du har aldrig fået taget dig sammen til at købe et.

Selv om de er japanske, kan de sagtens trives i Danmark

Den mest markante er nok den type der kaldes for Japansk Hængekirsebær, den der slags med nogle kraftige og hængende grene, der ender med at være 180-200 cm i højden, og med fantastiske blomster.

Der bydes på nogle vilde farver undervejs i året, bladene er grønne, blomsterne er røde, og om efteråret skiftes der til gule og orange toner.

De foretrækker fuld sol, men kan sagtens overleve en streng vinter i Danmark, og er på den måde særdeles velegnede til brug i danske haver.

Indtil lyset vender tilbage, skal der laves lidt indenfor

Det er stadig lidt gråt og kedeligt derude, og du har måske nogle steder i boligen hvor du trænger til noget mere og lidt friskere belysning, men det kan hurtigt blive en hård opgave, ikke mindst i økonomisk forstand at skulle lave alt det.

Men så er det godt du kan finde en masse billige pærer og tilbehør på https://www.apaere.dk/, så du kan finde det der lige præcis passer til dig og det du gerne vil have.

Her kan du også finde forklaring på begreber som watt, lumen og led, hvad det dækker over, betyder og hvordan du tolker det i forhold til det du gerne vil have – og det er på ingen måde uvæsentlig information.

Der kan du også finde gode idéer til hvordan du kan spare på energien, til gavn for både din pengepung og miljøet.