Er du ved at købe nyt hus? Få hjælp til debitorskifte

Så er det lykkedes dig at finde drømmeboligen. Måske har du fundet den lejlighed, du skal bo i i resten af dit voksne liv. Eller boligen, som dine børn skal blive store i. Det er en lykkelig tid, og alt ser godt ud, men det kan ødelægges af alt det juridiske arbejde, der kan ligge i at købe ny bolig. Det kan for eksempel være nødvendigt med et debitorskifte, og det skal du ikke stå alene med.

Derfor står vi klar til at hjælpe dig hos NemBolighandel. Vi hjælper med alt det praktiske omkring dit debitorskifte, så du kan koncentrere dig om at gøre jeres boligdrømme til virkelighed.

Hvorfor debitorskifte?

Det er ikke sikkert, at du har hørt om debitorskifte før. Og det bebrejder vi dig ikke. Det er ikke ligefrem noget, man bliver undervist i på uddannelsesinstitutionerne, medmindre man altså læser jura eller noget lignende. Og det kan være en indviklet sag, som er god at få hjælp til. Derfor har vi besluttet os for at hjælpe, og vi gør det så nemt som muligt for dig.

Når du køber en ny bolig, overtager du sandsynligvis forpligtelser fra den tidligere ejer. Et debitorskifte er et ejerskifte af de forpligtelser, og det er vigtigt, at det bliver udført korrekt, så du ikke ender i en uheldig situation. Som ny ejer kan du overtage pant eller eksisterende lån i huset, som er tinglyst i sælgerens navn. Et debitorskifte er oftest nødvendigt, hvis du overtager en bolig, som både bank og ejerforening har pant i. I det tilfælde skal ejerpantebrevet flyttes fra sælgers navn til dit navn. 

Hvis du køber en ejerlejlighed, skal der oftest stilles sikkerhed til ejerforeningen. Den kan stilles på flere måder, blandt andet som et tinglyst ejerpantebrev, skadesløsbrev eller tinglyste vedtægter. Lyder det allerede indviklet? Bare rolig. Vi hjælper dig.

Ved ejerpantebrev eller skadesløsbrev skal der foretages et debitorskifte, og det er her, du får brug for os. Det hele foregår i dialog med flere parter, og det kan være vanskeligt at finde hoved og hale i alle de dokumenter, der også følger med.

Få hjælp til det hele

Hos NemBolighandel har vi lavet en pakke, der hjælper dig sikkert igennem det hele. Beslutter du dig for at bruge vores hjælp sørger vi for at indhente og indtaste alle nødvendige oplysninger i tinglysningssystemet, vi sørger for, at det hele foregår juridisk korrekt, vi sikrer dialogen mellem de forskellige parter. Med andre ord: vi hjælper dig fra start til slut.

Nu tænker du måske, at det lyder som en dyr service. Men det er det faktisk ikke. Vi ved, at det kræver meget af din økonomi at skifte bolig, så vi har fastsat vores priser, så de er til at overskue. Vi klarer derfor det hele for 6.250 kroner. Vi sørger for dialogen med banken, indhentning af dokumenter, og alt det, vi ikke synes, du skal bruge din tid til. I stedet er der tid til, at du kan fokusere på at få din drømme til at gå i opfyldelse.