nyheder

Få råd til sang og musik i dit liv

Det er en hel særlig form for selfcare at se en koncert, en musical eller en anden form for optræden.

Men hvis du elsker musik og god underholdning, så ved du, hvor dyrt det kan være. I stedet for at slide på dit budget, så kan du låne penge til at få råd til det, du kan lide at lave!

Lån penge hurtigt

Når din yndlingskunstner endelig kommer til landet, så er der ingen tid at spilde! Men de bedste billetter ryger først, så det er med at være hurtig.

Hvis du ikke har pengene til billetterne, så du kan møde dit idol, kan det være, du skal få et hurtigt lån.

Du kan låne penge nemt og hurtigt på diverse lånesider. Lån penge let med forskellige sider på nettet, så slipper du for at skulle argumentere overfor din bank.

Når du låner penge på nettet, er det ofte et lån uden sikkerhed – det vil altså sige, at du ikke skal bevise, at du kan tilbagebetale pengene.

Hvis du vælger at låne penge uden sikkerhed, så sørg for, at du kan betale dem tilbage, og hav styr på, hvordan renterne ligger.

Du kan havne i alvorlig gæld, hvis du ikke er sat grundigt ind i renter og gebyrer, og derfor er et lån uden sikkerhed ikke altid en god idé, hvis det er en impuls.

Opret en separat konto til musikunderholdning

En anden mulighed til dig, der ikke kan få nok af sang og musik, er at åbne en konto, der ikke er tilknyttet et kort. Hver gang, du tjener nogle penge, kan du sætte et X antal kroner ind på den.

Så får du støt og roligt en opsparing, du kan tage af, når det er tid til at nyde flotte toner og god stemning. Når pengene ikke er tilknyttet et kort, kan du ikke komme til at bruge dem, og du skal manuelt flytte rundt på dem, hvilket lader dig overveje en ekstra gang.

Du kan sætte en fast overførsel til din eksterne konto, eller du kan aftale med dig selv, at du overfører for eksempel 5 eller 10% ved hver løn. Så er du sikker på, at din opsparing hele tiden vokser.

Bliv frivillig eller find ekstra arbejde

Hvis du har tiden, så kan det være en fordel at blive frivillig eller få et ekstra arbejde i et musikteater, en koncertsal eller et messecenter.

På den måde kan du nemlig få gratis eller billigere adgang til forskellige events og begivenheder, og du får større chance for at møde kunstnerne, der kommer og optræder. At blive frivillig eller ansat kan også give dig nye oplevelser, du kan sætte pris på.