Hvad skal feriepengene gå til?

Der har været snak om feriepenge, som aldrig før. Men hvad skal du bruge dem på i år? Rejseplanerne er lidt usikre i år på grund af den verdensomspændende pandemi, så måske pengene skal bruges på noget mere fornuftigt i år? Eventuelt et FDM vejhjælp abonnement? Så skal du heller ikke bekymre dig om vejhjælp, hvis du begiver dig ud på en bilferie i fx Kroatien, Norge eller blot herhjemme i Danmarks skønne natur.

Kør sikkert ud på landevejene i hele Europa

FDM vejhjælp dækker en hel masse, fx dækning ved driftstop eller skader, tyveri samt hærværk, lånebil og sygdom/tilskadekomst samt en lang række af flere ting. Du kan altså altid befærde dig sikkert ud i trafikken med et FDM-abonnement i hånden, hvor de altid står klar til at hjælpe dig.

I sidste ende er der formentlig en masse penge at spare, så det kan være en rigtig god investering at kaste feriepengene efter lige præcis dette. Måske der også bliver råd til en lille køretur i udlandet så, hvor du hverken skal bekymre dig om udgifter til skader eller lign.

Eller hvad med en billig flyrejse til udlandet?
Der er mange billige rejser at finde på internettet – rejser til varme himmelstrøg. Måske ferien skal gå til et helt andet kontinent? Afrikas skønne øgruppe, Zanzibar. Eller Asiens smukke Thailand eller Bali, hvor du kan finde ufattelige mange lækre strande, hvor du kan nyde det skønne vejr.

Billigste rejser på nettet er der mange at finde af. Der findes en masse gode råd til at opstøve billige rejser på internettet til lave priser. Nogle af hovedreglerne lyder blandt andet på, at bestille i god tid, rejse uden for skoleferierne og sæson, køb fly og hotel i en samlet pakkeløsning og benyt dig af en god rejsesøgeside, hvor du kan sammenligne rejse- og flyselskaber. Så er der i hvert fald allerede en hel masse penge at spare.

Det er ikke længere kun overklassen, som ofte tager ud at rejse. De fleste mennesker har i dag muligheden for at komme ud og opleve nye lande og kulturer til ikke særlige mange penge. Det behøves ikke koste alverden, hvis du finder flybilletter på skæve tidspunkter eller billige hotelværelser, som måske ligger lidt i udkanten af de proppede turistområder.