Hvordan vil du gerne leve dit liv?

Man kan vælge at leve sit liv på mange forskellige måder. Der er så mange forskellige værdier, man kan tage til sig, og der er intet, der er forkert eller rigtigt.

Det kan godt være, der er noget, der føles mere rigtigt for dig, og det er jo også bare godt, for så ved du, hvad du står for. Vil du gerne have lidt eksempler på, hvordan man kan leve sit liv? Så læs med her.

Materialisme og luksus

Hvis du godt kan lide at bo i et smukt indrettet hjem og spise af Royal Copenhagen tallerkner, så er der nok en lille materialist gemt i dig.

Der er intet i vejen med, at man godt kan lide at have smukke ting, og materialistisk lykke er også en form for lykke.

Det kan naturligvis godt være, du ikke helt har råd til at leve i lige så meget luksus, som du har lyst til. Hvis det er tilfældet, så lån penge betal om 30 dage. Så har du råd til at købe lidt flere ting, der pryder boligen.

I zen og uden materialisme

Hvis du ser op til Dalai Lama og godt kan lide det simple liv, så kan det være, du har nogle helt andre værdier. Måske du godt kan lide tanken om, hvordan man kan leve et lykkeligt liv uden materialistiske goder.

Nihilistisk

Det kan også være, du ikke helt kan se dig selv med nogle af ovenstående værdier. Der er også nogle, der har svært ved at afveje, hvad der er godt og dårligt for dem.

Hvis det er tilfældet, og du kan mærke, at du faktisk er ligeglad, så er der måske en lille nihilist gemt i dig. En nihilist kan ikke se, at noget er bedre end andet. Det kan lyde meget negativt, men man kan faktisk godt være en form for positiv nihilist.

Hvis du er positiv nihilist, så accepterer du bare, at alting er, som det nu engang er. Du bliver ikke deprimeret om at høre om børn, der sulter i Afrika – og det kan også være en dejlig befriende måde at leve på.