Giver det mening nu?

Beskyttelse til sneakers findes i form af sneaker shields, disse er faktisk yderst geniale. Det forebygger creases fra at dannes på dine sko og beskytter dem mod skader på grund af vand og andre forurenende stoffer på jorden såsom sne eller snavs, der kan trænge ind i skoen via dens sømme eller tå område over tid; selvom du går meget, er det ikke godt at lade det ydre miljø få adgang til din sko, fordi indersiden af ​​din sko kan blive meget beskadiget meget hurtigt, hvis der er fugt til stede i din sko hele tiden!

Nike Lunar Force 1 er en ikonisk basketball sko, der blev udgivet tilbage i 1992 og er blevet båret af Michael Jordan, Charles Barkley og utallige andre siden da.

Det er fordelagtigt for dig selv, fordi du kan give den gas med brugen af skoene med den tryghed at de holder dine fødder fast og sikkert på plads, så du kan opnå stabilitet under enhver bevægelse eller aktivitet, der kan udføres på gulvet eller jordoverfladen uden at få dig til at falde ned eller snuble, samt have en naturlig svangstøtte fra selve skoen, som hjælper med at holde dig oprejst, mens du er på arbejde eller leg, især når der er aktiviteter som at løbe eller hoppe osv., som kræver en vis grad af stabilitet, balance, kontrol eller endda bare almindelig styrke og kraft i dine ben og underkrop dele;

Hvis du har gigt, så er netop denne model af fodtøj ideel til dig, fordi disse typer sko vil give et godt niveau af komfort og beskyttelse omkring leddene for at undgå unødvendigt pres på dem.

Dermed sagt kan du ikke forvente at disse shields beskytter i sådan et omfang, at du kan perform i demen operation eller enhver form for invasive procedurer (selvom du gør det med korrekt og sterilt udstyr), men det er bestemt bedre end ingenting!

Q:

Hvordan indstiller jeg standardsiden for min app?

Jeg er i øjeblikket ved at udvikle en Windows Store-app, der bruger HTML/CSS/JS + ASP.NET MVC5 til backend-serversidekodning og C# til klientsidekodning samt brug af bootstrap- og jquery-biblioteker til frontend-udvikling

Mit problem er, at jeg ikke aner, hvordan man får browseren til at åbne standardsiden, når min applikation starter.