Blogging

Skab den sunde livsstil med din hund

Din hund gør dig sundere 

Det er selvfølglig en påstand men det er ikke en påstand at det er sundt at gå en tur, det er nok snare et faktum. Det betyder også at hvis du f.eks skal gå 10000 skridt om dagen er det meget nemmere hvis du også har en hund.

Årsagen er selvfølgelig at du har en hund og din hund skal luftes. Hvis du så samtidig har en meget aktiv hund kan det sagtens blive til mange flere skridt og dermed øger du din forbrændig og får en bedre motion.

Kan en hund gøre den store forskel

Det er selvfølgelig altid forskelligt. En hund skaber også meget trivsel på mange andre måder men du er typisk bare meget mere aktiv med en hund end uden en hund. Selvfølgelig kan du se bort fra dette hvis du dyrker meget sport men hvis alternativet er ingen sport og inden gåture til at få en hund og gå ture hver eneste dag bliver du væsentlig mere sund end du hidstil har været.

Hunden får dig ud på flere 1000 kilometer

Det er et sjovt regnstykke og man tænker nok at det er løgn. Men hvis nu du går 5 kilometer om dagen med din nye hund og så gør det hver dag, hvad sker der så med de samlede kilometer. 

Helt konkret giver det 1.825 kilometer og det er ikke løgn. det kan være nogen ture med din hund er kortere og andre ture er længere men hvis 5 kilometer er gennemsnittet med din hund hver dag så har du næsten gået 2000 kilometer på et år.

Har du derfor haft din hund mellem 5 og 6 år har du gået 10.000 kilometer med din hund. Det er alt andet lige meget mere sundere og aktivt end at sidde i sofaen.

Et sundt liv med hund er et aktivt liv med kærlighed

Med på rejsen når man får en hund er en masse kærlighed. det kræver selvfølgelig at man har tid og man forpligter til at passe sin hund, fodre sin hund og gå ture med sin hund. Du vil tit erfare at hunden elsker dig ubetinget og alle dine ture og lege med hunden skaber en trivsel og livsstil det gør livet meget sjovere og ikke mindst sundere.

Du kan læse meget mere om at have en hund her