Stress og psykologhjælp i storbyen

Der er ofte et sammenfald mellem at bo i en storby og føle sig stresset. Livsstilen og arbejdspresset kan være noget af det attraktive ved at bo i en storby som København. Men der kan være en bagside af mønten. Du skal for meget, du vil for meget, du forventer for meget. Andre forventer meget af dig og af hinanden.

Og en dag siger din krop og din mentale sundhed fra. Motivationen er væk. Det gode humør er væk. I deres plads er der nu ængstelighed, bekymringer, nedtrykthed, hjertebanken, koncentrationsbesvær og dårlig nattesøvn. Det kan være et tydelig tegn på, at noget er blevet for meget af det gode, og at du har brug for at søge hjælp hos en professionel.

 

At finde en psykolog i København

Her kan der opstå et nyt dilemma: Udover at være overbelastet af egen stress står du nu overfor at skulle navigere i og finde frem til den rigtige psykolog, og i København findes der overvældende mange psykologer. Det er uoverskueligt at gennemgå så mange psykologers hjemmesider. Dernæst benytter psykologer sig af vidt forskellige metoder. Der er kognitive, eksistentielle, narrative og psykodynamiske tilgange, for at nævne et par stykker. Og det er nærmest umuligt at vurdering, hvilken vil være den allerbedste for dig.

 

Vælg din psykolog på Østerbro i København

Hvis du står i en sådan situation, har vi forsøgt at gøre livet lettere for dig. Vi har nemlig fundet en psykolog på Østerbro, www.psykologsieland.dk, som kan hjælpe dig med din stress. Psykologen bruger en metode, som har en veldokumenteret effekt på stress. Desuden vil du kunne komme til uden ventetid. Der er endda mulighed for at få tider uden for normal arbejdstid, såfremt du arbejder på fuld tid.

Ubehandlet stress kan have store konsekvenser for dit fysiske og mentale velvære på sigt. Så det er en god idé ikke at tøve med at søge hjælp, hvis du oplever problemer med selv at gøre noget ved det.