Blogging

Han bærer ikke kun sin stil på kroppen

For mænd er stil og outfit ikke kun noget de har på kroppen!

Mænd og kvinder har forskellige måder at vise deres stil på. Ved kvinder er det hovedsagelig det de har på samt deres tilbehør de har med. Kvinder går meget op i deres tøj, sminke, smykker, tasker og sko, frækt lingeri osv. Det er lidt en anden historie hos mænd. Hos mænd er deres “outfit” deres stil elementer nemlig ikke altid forbundet med hvad de har på og hvad de har med i lommen. Hos mænd er det lidt nogle større ting der udgør hvad type de er. 

For rigtig mange mand har det en stor betydning hvilken bil de kører. Det kan være det er noget stammer helt tilbage fra de gode gamle dage, hvor man var noget hvis man havde en hest. Det at have en bil er i sig selv et statement. Er det så også en fed bil, stylet med de rigtige elementer, så er det endnu bedre. Det bliver hurtig til en del af mandens “outfit” hvad han kommer kørende i. Uanset om han kommer i sweatpants og sneakers, så er han cool, hvis han stiger ud af en Mercedes. En del af det er naturligvis også prisen på køretøjet. Den finansielle del af det gør dig også cool, da vi måler hinanden rigtig meget på hvor mange penge man har. Penge er et tegn på succes, og kvinder elsker mænd med succes. Så derfor er en fed bil med det rigtige styling, de rigtige alufælge og til den rette pris altid noget der imponerer.

En anden ting der også kan være en stor del af mandens image, er hans hjem. En fed bolig med de rette stil-elementer er også noget der fortæller lidt om ham. Designer møbler og et fedt anlæg eller tv fortæller hurtig din date at du er en person der har forstand på stil og kvalitet. En mand med styr på sit liv og styr på hvad han vil, det er altid noget der tænder en kvinde og giver hende lyst til mere.