Featured

Ophøj din drink til perfektion

Weekenden er lige om hjørnet, og du glæder dig for du skal holde drinksaften med dine venner. I er alle drinksentusiaster og i aften er turen kommet til dig, hvor du skal fremvise dine ypperligste kundskaber indenfor drinksmixningens fine og ædle kunst.

Du har derfor allieret dig med ejeren af din lokale vinhandler, for at få nogle gode råd og anbefalinger, og ikke mindst smagsprøver på nogle gode og lækre flasker rom.

Din tanke er nemlig at du vil lave den lækreste ”Dark’n’stormy”-drink, som dine venner nogensinde har smagt. Og for at lave den, skal der jo bruges en god rom.

Så efter en times tid og adskillige smagsprøver på forskellige rom, beslutter du dig for en god og velsmagende flaske til omkring 500 kr. og du er rolig ved tanken om at nu skal det nok blive den bedste ”Dark’n’stormy”-drink, dine venner har fået.

 

Kvalitets Ginger Beer

Lidt senere, da du er på vej hjem fra vinhandleren, kommer du i tanke om at du også skal have noget Ginger Beer til at blande rommen op med, og du overvejer et kort øjeblik at smutte forbi supermarkedet og finde nogle Ginger Beer dér.

Men så kommer du heldigvis på bedre tanker, og skynder dig tilbage til din vinmand for at købe din Ginger Beer hos ham, for naturligvis skal en kvalitets rom blandes op med en kvalitets Ginger Beer.

Din vinmand anbefaler en Ginger Beer fra Fever-Tree, og du slår til og køber rigeligt med flasker, så der er til at dig og dine venner kan få alle de ”Dark’n’stormy”-drinks, I vil.

 

Fever-Trees Ginger Beer

Fever-Trees Premium Ginger Beer er en Ginger Beer i særklasse. Som sædvanlig er der ikke sparet på noget hvad angår kvalitet og råvarer.

Fever-Trees Ginger Beer indeholder hele tre forskellige slags ingefær:

  1. Elfenbenskysten – grøn ingefær
  2. Nigeria – aromatisk ingefær
  3. Indien – Cochin ingefær, der indeholder chokoladeagtige noter

 

Kombinationen med de tre slags ingefær og det friske touch af citrus, gør Fever-Trees Ginger Beer aldeles perfekt til de mørke spiritustyper, som rom og whisky.

Man bør altid blande god spiritus op med en tilsvarende god mixer, således at kvaliteten tilgodeses hele vejen rundt. Gør man derimod brug af en mixer i discount enden, kan man faktisk lige så godt også bare bruge en discount spiritus, da den dårlige mixer vil forringe smagen på den gode spiritus. Sætter man pris på smag og kvalitet, er det selvklart at det gælder i alle henseender.

Fever-Tree blev i 2004 grundlagt af de to englændere Charles Rolls og Tim Warrillow. De arbejdede før det i drikkevarebranchen, hvor de så et marked for fremstilling af luksus mixere i højeste kvalitet, og derfor udviklede og fremstillede de deres egen luksus tonicvand ”Premium Indian Tonic Water”. Og efterfølgende er der som bekendt tilføjet en række andre mixere til Fever-Trees sortiment, alle med fokus på kvalitet.