Featured

Hvor og hvordan holder man den bedste firma sommerfest?

Hvor og hvordan man afholder den bedste sommerfest for firmaet afhænger af firmaets præferencer, budget og placering til sommerfesten. Der er mange muligheder at vælge imellem, så her er nogle ideer til, hvor man kan holde en god firma sommerfest:

– Strandfest: Hvis du er heldig nok til at bo tæt på en strand, kan en strandfest være en fantastisk mulighed for at slappe af og nyde sommeren sammen med dine kolleger. Lej en strandhytte eller telt, og planlæg aktiviteter som strandvolleyball, frisbee, eller paddle boarding. Eventfirmaet The Tribe holder til på Charlottenlund Slot, lige ud til Strandvejen og kan arrangerer firmasommerfester i slotshaven, lige ved strandvejen med udflugter og badetur til Charlottenlund Strandpark eller Bellevue strand. 

– Festival eller temapark: Hvis dit firma har et større budget, kan en tur til en forlystelsespark være en sjov og spændende måde at fejre sommeren på. Mange temaparker har særlige arrangementer og pakker til firmaer, inklusive privat adgang til visse attraktioner, catering og underholdning.
The Tribe kan her f.eks. invitere dig til sommersol på slottet festivalen på Charlottenlund Slot. Eller vi kan arrangere jeres firmasommerfest på Reffen med fuld knald på.

– Slotsoplevelse. Hold jeres sommerfest for firmaet på et slot. The Tribe arrangerer firmasommerfester på slotte rundt omkring på sjælland og holder selv til på Charlottenlund slot i Nordsjælland. Kun få kilometer nord fra København Ø.

– Grillfest: En grillfest kan være en enkel, men alligevel underholdende måde at fejre sommeren på. Lej en pavillon eller benyt en haveplads, og inviter kollegerne til en dag med grillmad og hygge. Tilføj sjove aktiviteter såsom ølspil eller stikbold for at tilføje ekstra underholdning.

– Bådtur: Hvis du bor nær en sø eller havn, kan en bådtur være en mindeværdig måde at tilbringe sommerfesten på. Lej en båd eller en yacht, og nyd en dag med sejlads, svømning og fælles spisning.

– Oplevelsestur i naturen med The Tribe: En oplevelsestur kan være en sjov og afslappende måde at komme ud af byen og fejre sommeren på. Lej en campingplads med The Tribe og tag på en tur i naturen, hvor I kan nyde aktiviteter som vandreture, bål, og grillmad.

Husk, at den bedste firma sommerfest afhænger af firmaets præferencer og budget. Vælg en aktivitet, der passer til firmaets størrelse og personlighed, og planlæg en dag, som alle vil nyde og huske. Vi mener ikke det er et sted man bør spare på budgettet.

Find ud af mere om firma sommerfest med The Tribe

Vil I arbejde med teambuilding og kommunikation er The Tribe også et oplagt valg. Med et team bestående af antropologer, forfattere, teamcoaches og kommunikationsfolk vil I blive rigtig godt klædt på til at forbedre jeres kommunikation i teamet og organisationen.

Læs mere om og book teambuilding med kommunikation i Nordsjælland