artikel

Hvad en mand bruger på badeværelset i sin toilettaske

Det forventes ofte, at mænd er glatbarberede, har en pæn næse og lugter godt. Det skyldes, at de tilbringer så meget tid på badeværelset! Uanset om det er barbering af ansigtet, hårvask eller andre plejebehov, bruger mænd i gennemsnit 30 minutter hver dag på badeværelset. Listen nedenfor fremhæver alle de ting, som en mand kan have brug for, mens han er på badeværelset.

Næse trimmer

Mænd får automatisk flere hår og mere tydelige hår i næsen. Der er ingen der synes, at det er lækkert med hår i næsen, og derfor har de fleste mænd og en næsetrimmer på badeværelset, som indgår i eres dejlige rutiner.

En næsetrimmer er en smart lille, handy maskine, som nemt og bekvemt kan trimme næsehårene, helt uden smerter! Den er lille og praktisk, lige til at have med i toilettasken.

Barbersgrej

Alle mænd får skæg. Nogle hurtigere end andre. Det er en individuel smagssag, om man barberer sig med en barbermaskine eller om man køre det helt traditionelt med skum og skraber. Uanset hvad, så er det en nødvendig ting, at have som mand, hvis man ikke er til langt skæg, og vil ligne en hulemand efter 14 dage.

Hvis du mangler en god barberingsmaskine, så kan vi anbefale at man kigger på en masse forskellige barbermaskine test igennem inden. 

Ansigtsrens og creme

Ikke alle mænd går op i deres hud, som kvinder gør. Nogle vasker bare huden med vand om morgenen, og så er det dét. Hvor andre mænd, godt kan være lidt mere blufærdige, og både rense huden og give en god creme. At rense sin hud for snavs og olie, gør, at den bliver sundere og ser velorganiseret ud.

Deodorant

Alle mænd kan godt lide, at kvinden dufter af en god parfume. Det samme gælder for dem selv. Sved er bare ikke en særlig lækkert duft, hverken, hvis man er single, har kæreste, eller er gift. En deodorant er også det, som kommer med i toilettasken, som noget af det første, hvis manden skal på overnatning. Hvilken deodorant man er til, er en smagssag. Nogen er til det milde, andre til det lidt stærkere, krydrede eller søde.

Hårpleje

De fleste mænd, som har længere hår, er meget forfængelige, hvad angår deres hår. Derfor skal man også bruge tid foran spejlet på at sætte det ordentligt, med en kam og voks. Hår er faktisk noget af det, som de fleste kvinder klager over, at sin mand bruger lang tid på. Mænd kan bruge timevis på, at håret sidder perfekt, inden de skal på arbejde, der er ingen mellemvej.