Smykker til kvinder i alle aldersgrupper

Smykker har gennem århundrede været elsket af kvinder i alle aldersgrupper. I nogle lande vælger man at lave huller i ørerne på spædbørn. Mange små piger, vælger at bærer deres mors arvesmykke, eller bruger dem måske til prinsesse udklædning for at føle sig som en ældre kvinde.

 

Smykker definerer hele ens look og udgør derfor den mest basale del af ens personlige styling. Selvom der ikke er nogen specifik regel for at style ens smykker på en bestemt måde, er der stadigvæk nogle ting man kan gå efter når man skal finde et smykke der passer til ens aldersgruppe. Vi kvinder modnes og det gør vores smykker også.

 

Men lad os gennemgå de smykkepræferencerne der er for de forskellige aldersgrupper.

 

Smykker til børn

 

Enhver mor elsker at klæde sit barn på, med sødt tilbehør såsom sløjfer og små søde gummisko. Børnesmykker er helt sikkert også en ting vi elsker at give til vores børn. Børnesmykker er generelt en del af familiens arvesmykker, der bliver givet videre i generationer.

 

En tynd delikat kæde med et lille charmevedhæng af nogle tegneserie- eller dyre-tema smykker er perfekte smykker til børn. Dette er kun til specielle lejligheder, da det kan være farligt for børn at have smykker på, når de leger i skoven.

 

Smykker til teenagere

 

Teenagepiger er den mest eksperimenterende aldersgruppe, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Både når det kommer til sko, tøj, tasker og smykker. Teenagepiger elsker at eksperimentere med forskellige stilarter når det kommer til smykker.

 

Der er derfor ingen regler eller grænser dog skal man så vidt muligt prøve at finde smykker der følger den nyeste mode. Armbånd, øreringe og kæder er ofte noget piger i denne aldersgruppe, sætter sammen så de kan gå med flere smykker på en gang.

 

Vælg evt. nogle simple smykker der er nemt at sætte sammen med andre smykker.

 

Smykker til kvinder i 20’erne

 

Tyverne er en ikonisk og mest transformerende alder i en kvindes liv. At klæde sig ud og se stilfuld ud er normen for enhver kvinde i tyverne.

 

Smykker er derfor den vigtigste del af ens outfit. Hold dig fashionabel og smart med lange store øreringe, og hver ikke bange for at få noget fylde på de smykker du køber.

 

Smykker til kvinder i 30 og 40-årsalderen

 

Når man er kommet op i slutningen af 20’erne er man som oftest afklaret med sin stil og personlighed. Så i 30’erne og 40’erne er det tid til at få finjusteret sin smykkestil og få det gjort mere professionelt.

 

Måske er man blevet forlovet eller gift, så måske vælger man smykker der passer godt til en vielses og forlovelsesring.

 

Kvinder i denne alder skal se sofistikeret smart ud på samme tid. Diamant halskæder, øreringe, vedhæng og enkle smukke armbånd er de bedste smykker til en midaldrende kvinde.